Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

CARPA BASQUE, Zer jan hura izan

10/05/2019

Gasteizen izango den Final 4 ekitaldiaren harira Basque markapean baserria izango da bertako produktuak dastatu ahal izateko. Gerturatu eta gozatu euskal gastronomiaz bere sortzaileen eskutik! Euskal Sagardoa Jatorri Deitura eta beste dastatzeko aukera izango duzu!

CARPA BASQUE, Zer jan hura izan

Egunak:

Maiatzak 17, 18 eta 19

Ordutegia:

12:00-15:00/ 17:00-21:00

Igandean eguerdirarte bakarrik

Lekua:

Santa Barbara Plaza

Eguna:

Maiatzak 17

       Dastatze barra

12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h

       Dasta lekua

12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h

Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.

        Tailer eremua:“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/

 “Nirea Team”maskota sortu

17:30-21:00h  

 

Maiatzak 18

       Dastatze barra

12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h

       Dasta lekua

12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h

 

Slow Food Place - Km0

Slow Food espazio gastronomikoa non tokiko produktua protagonista izango den Km 0 eta sasoiko produktuekin kontzientziatzeko ekintzak burutuz. Ekitaldia Aitor Buendía (Euskadi Gastronomia Saria eta "Ibilbidea geldoaren" programako zuzendaria) koordinatuko ditu eta honako jarduera hauek izango dira:

 

       Esperientzi gastronomikoak eta bertako produktuen dastatzea: Idiazabal jatorri deituradun gazta, Euskal Sagardoa, eztia (Montaña Alave), Rioja Alavesa, Getaria, Bizkaia eta Arabako Txakolina, fruta eta barazki ekologikoak, ekoizle eta baserritarren presentziarekin.

12:00 - 13:30

 

       Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.

13:30 - 15:00

 

       Esperientzia gastronomikoak eta gure lurraldeko produktuen dastaketa, hala nola artisau ogia, artisau txokolateak, fruta eta barazki organikoak, barraskilo organikoak, beren ekoizleen presentziarekin.

17:00 - 19:30

 

       Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.

19:30 - 21:00

 

       Tailer eremua: “Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/

“Nirea Team”ekinen trenatu.

12:30-14:30 eta 15:30-21:00

 

Maiatzak 19

       Dastatze barra

12:00- 15:00h

       Dasta lekua

12:00- 15:00

 Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.

        Tailer eremua

“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!

 “Nirea Team” hazten (txontxongilo tailerra).

12:30-14:30

Comentarios

Deje su comentario