CARPA BASQUE, Zer jan hura izan
Gasteizen izango den Final 4 ekitaldiaren harira Basque markapean baserria izango da bertako produktuak dastatu ahal izateko. Gerturatu eta gozatu euskal gastronomiaz bere sortzaileen eskutik! Euskal Sagardoa Jatorri Deitura eta beste dastatzeko aukera izango duzu!
Egunak:
Maiatzak 17, 18 eta 19
Ordutegia:
12:00-15:00/ 17:00-21:00
Igandean eguerdirarte bakarrik
Lekua:
Santa Barbara Plaza
Eguna:
Maiatzak 17
– Dastatze barra
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.
– Tailer eremua:“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/
“Nirea Team”maskota sortu
17:30-21:00h
Maiatzak 18
– Dastatze barra
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
Slow Food Place - Km0
Slow Food espazio gastronomikoa non tokiko produktua protagonista izango den Km 0 eta sasoiko produktuekin kontzientziatzeko ekintzak burutuz. Ekitaldia Aitor Buendía (Euskadi Gastronomia Saria eta "Ibilbidea geldoaren" programako zuzendaria) koordinatuko ditu eta honako jarduera hauek izango dira:
– Esperientzi gastronomikoak eta bertako produktuen dastatzea: Idiazabal jatorri deituradun gazta, Euskal Sagardoa, eztia (Montaña Alave), Rioja Alavesa, Getaria, Bizkaia eta Arabako Txakolina, fruta eta barazki ekologikoak, ekoizle eta baserritarren presentziarekin.
12:00 - 13:30
– Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.
13:30 - 15:00
– Esperientzia gastronomikoak eta gure lurraldeko produktuen dastaketa, hala nola artisau ogia, artisau txokolateak, fruta eta barazki organikoak, barraskilo organikoak, beren ekoizleen presentziarekin.
17:00 - 19:30
– Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.
19:30 - 21:00
– Tailer eremua: “Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/
“Nirea Team”ekinen trenatu.
12:30-14:30 eta 15:30-21:00
Maiatzak 19
– Dastatze barra
12:00- 15:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00
Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.
– Tailer eremua
“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!
“Nirea Team” hazten (txontxongilo tailerra).
12:30-14:30
Comentarios
Deje su comentario