CARPA BASQUE, Zer jan hura izan
Gasteizen izango den Final 4 ekitaldiaren harira Basque markapean baserria izango da bertako produktuak dastatu ahal izateko. Gerturatu eta gozatu euskal gastronomiaz bere sortzaileen eskutik! Euskal Sagardoa Jatorri Deitura eta beste dastatzeko aukera izango duzu!
![CARPA BASQUE, Zer jan hura izan](https://www.sagardoa.eus/img/psblog/b/lg-b-sagardofest.jpg)
Egunak:
Maiatzak 17, 18 eta 19
Ordutegia:
12:00-15:00/ 17:00-21:00
Igandean eguerdirarte bakarrik
Lekua:
Santa Barbara Plaza
Eguna:
Maiatzak 17
– Dastatze barra
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.
– Tailer eremua:“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/
“Nirea Team”maskota sortu
17:30-21:00h
Maiatzak 18
– Dastatze barra
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00 eta 17:00- 21:00h
Slow Food Place - Km0
Slow Food espazio gastronomikoa non tokiko produktua protagonista izango den Km 0 eta sasoiko produktuekin kontzientziatzeko ekintzak burutuz. Ekitaldia Aitor Buendía (Euskadi Gastronomia Saria eta "Ibilbidea geldoaren" programako zuzendaria) koordinatuko ditu eta honako jarduera hauek izango dira:
– Esperientzi gastronomikoak eta bertako produktuen dastatzea: Idiazabal jatorri deituradun gazta, Euskal Sagardoa, eztia (Montaña Alave), Rioja Alavesa, Getaria, Bizkaia eta Arabako Txakolina, fruta eta barazki ekologikoak, ekoizle eta baserritarren presentziarekin.
12:00 - 13:30
– Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.
13:30 - 15:00
– Esperientzia gastronomikoak eta gure lurraldeko produktuen dastaketa, hala nola artisau ogia, artisau txokolateak, fruta eta barazki organikoak, barraskilo organikoak, beren ekoizleen presentziarekin.
17:00 - 19:30
– Slow Food Arabako Gustuen Laborategia: Arabako produktu desberdinen dastaketa ekoizleen eskutik.
19:30 - 21:00
– Tailer eremua: “Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!/
“Nirea Team”ekinen trenatu.
12:30-14:30 eta 15:30-21:00
Maiatzak 19
– Dastatze barra
12:00- 15:00h
– Dasta lekua
12:00- 15:00
Produktu anitzeko dastatzeak Mikel Garaizabalen eskutik.
– Tailer eremua
“Nirea Team”-era batu, landa eremubizi baten alde!
“Nirea Team” hazten (txontxongilo tailerra).
12:30-14:30
Comentarios
Deje su comentario