Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

18 urte dituzu?

Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(

Sagar Zuku tailerra

26/08/2024

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Egun pasa ederra familian egiteko!

Sagar Zuku tailerra

Ez dago zure ahaleginaren ondorioz zuk zeuk egindako edari gozo bat dastatzea baino plazer handiagorik; kasu honetan, sagar-zuku naturalaz ari gara.

Sagardoa Routetik familiako txikienek ahaztuko ez duten jarduera bat proposatzen dizuegu. Plan ezin hobea da euskal sagardotegi batean zure egonaldia osatzeko eta familian edo lagunartean goiz berezi bat pasatzeko.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Esperientzia sagardotegiko sagastian hasiko da, non gidak sarrera txiki bat egingo duen aurkitzen garen sagastiari buruz eta muztioa egiteko bilduko ditugun euskal sagar barietateei buruz. Erabiliko ditugun sagardo sagarrak ezagutu ondoren, lanari ekingo diogu.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Saskia eta kixkia hartu eta ekin! Sagarrak, Euskal Herrian biltzen diren modu tradizionalean jasoko ditugu, kixkiaren laguntzaz. Gure saskiak frutaz betetakoan, elaborazio-gunera hurbilduko gara.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Elaborazio-eremuan, zukua egiteko hainbat tresna aurkituko ditugu. Hasi aurretik, gure gidak pisoien, matxakaren eta erabiliko dugun prentsa txikiaren erabilera azalduko digu. Eta honako hau ikasi ondoren, denok parte hartuko dugu sagar-zukua egiten.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Lehenengo urratsa sagarrak zatitzea izango da, eta horretarako egurrezko pisoi batzuk erabiliko ditugu, sagarrak jotzeko. Sagar guztiak birrintzen ditugunean, gure egurrezko palak hartu eta sagar zatiak gure eskuzko prentsa txikian sartuko ditugu, familia osoak erabil dezakeena.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Prentsa bete ondoren, biradera bira eta bira hasiko gara denon artean, eta honek presioa eragingo du sagarren gainean. Pixkanaka, gure urre likidoa prentsaren zirrikituetatik erortzen hasiko da haren azpian kokatu dugun pitxerrera.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Pitxerra zukuz beteta dagoenean, esperientziaren unerik bereziena iristen da: gure eskuekin egindako sagar zuku naturala dastatzea!

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Muztioa dastatu ondoren, sagardotegiko txoko guztiak ezagutzeko aukera izango duzu, sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzera eseri aurretik.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Sagardotegi menuaren barruan sartzen da; etxeko aperitiboa, bakailao tortila, bakailao frititua piper berdeekin, txuleta parrilan eta gazta, irasagarra eta intxaurrak. Umeentzako menuak aldiz, oilasko petxugak, xerra edo xolomoa patatekin eta helatua izaten da normalean. Hau guztia Euskal Sagardoa eta sagar zuku naturalarekin.

Egin zure sagar zukua eta izan zaitez sagardogile egun batez!

Zeren zain zaude erreserba egiteko? Hona hemen bi sagar zuku tailerren aukera:

EGIN ZURE SAGARDOA PETRITEGI SAGARDOTEGIAN

Zure sagar zukua nola egin dezakezun irakatsiko dizugu!

Helduak: 63,90€

Umeak (14-17): 52,75€

Umeak (4-13): 29€

Barne:

  • Sagar zukua egiteko tailerra
  • Sagar zuku dastatzea
  • Bisita gidatua baserrian
  • Bisita gidatua sagardotegian
  • Sagardotegiko menu tradizionala

Iraupena: 5 ordu inguru

INFORMAZIO GEHIAGO ETA ERRESERBAK

SAGAR ZUKU TAILERRA TOLARE BASERRIAN

Zure sagar zukua nola egin dezakezun irakatsiko dizugu!

Helduak: 58€

Umeak (14-17): 47€

Umeak (4-13): 27€

Barne:

  • Sagar zukua egiteko tailerra
  • Sagar zuku dastatzea
  • Bisita gidatua sagardotegian
  • Sagardotegiko menu tradizionala

Iraupena: 5 ordu inguru

INFORMAZIO GEHIAGO ETA ERRESERBAK

SAGAR ZUKUAK EROSTEKO ONLINE DENDA

Sagardoa Route webgunean online denda topatu dezakezue eta bertan eros daitezke euskal sagar zuku naturalak: SAGARDOEN ONLINE DENDA

SAGAR ZUKUA

Comentarios

Deje su comentario