Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

18 urte dituzu?

Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(

.

Euskal Sagardoa Isastegi lata

1,50 €
BEZ barne

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

D.O. Euskal Sagardoa   On Egin

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g -
Gatza 0,2 g

Tolosan 1984an erabaki zuen Migel Mari Lasak betiko Isastegi baserria oinarri hartuta sagardogintzan aurrerapauso bat ematea. Horrela, mendez mendeko jakintzari bere alea gehituz sagardoa komertzializatzen hasi zen eta denbora gutxian onarpen handiko sagardoa lortu zuen.

Urtez urte betiko metodo tradizionala garaiko teknologia aurreratuenekin konbinatzen joan dira beraien prozesuetan. Horrela, hasiera hartan etxeko kontsumora mugatuta egotetik, nazioarte-mailako kutixia izatera pasa da Isastegi Sagardoa.

Belaunaldi berriaren sarrerarekin, Joseba eta Mikel Lasak orain arteko filosofiari helduz etorkizunari begira daude. Alde batetik sagasti berriak landatuz eta sagar-hornitzaileekin komunitatea osatuz. Bestetik, kontrol protokolo zorrotzak dituzte, sagarretik hasita, botilaraino.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Fitxa teknikoa

Certificaciones
D.O. Euskal Sagardoa

Specific References

You might also like