Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. close

Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

Last News

TXOTX OPENINGS IN JANUARY 2019

TXOTX OPENINGS IN JANUARY 2019

The Txotx season is a tradition rooted in our land. The cider houses of the Basque Country open their doors to visitors who want to taste the new cider....
SIDRA DE LA COSECHA 2018

SIDRA DE LA COSECHA 2018

Se han elaborado un total de 11,78 millones de litros de sidra en País Vasco en la cosecha 2018. Haciendo honor al concepto Sagardo Apurua, se presenta hoy...
Sagardo Apurua 2018

Sagardo Apurua 2018

"Sagardo Apurua", the reconstruction of an old cider cellar farmhouse in the center of Donostia. A historical recreation of a cider house with typical Basque...
SAGASTITIK KUPELERA

SAGASTITIK KUPELERA

Autumn, apple picking and cider making season ! Our cider houses are in the middle of the apple harvest and cider production season of the new 2018 harvest....