Gure zerbitzuak hobetzeko cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, webgunearen neurketa eta erabileraren analisia egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartuko duzu. Konfigurazioa aldatu edo informazio gehiago nahi baduzu, sakatu hemen. Onartu

Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

GASTRO EGONALDIA - 3 gau

Helduak: 661€
 Umeak (14-17): 450€
 Umeak (4-13): 180€

BARNE

  • Alojamendua eta gosaria 3 gauetarako
  • Bisita 3 hiriburuetan: Donostia, Bilbo eta Gasteiz
  • Bisita eta dastatzea 3 upategietan: Sagardotegia, Txakolindegia eta Arabar Errioxako Upategia
  • Garraio eta gida zerbitzua

IRAUPENA

  • 4 egun + 3 gau
  • 3 irteera gida eta garraio zerbitzuarekin
  • Irteera bakoitza 6-8 ordu ingurukoa

OSTATUA ETA SAGARDOTEGIA:

  • Ikusi aukerak EZAUGARRIAK atalean

ESPERIENTZIA

EZAUGARRIAK

BALDINTZAK

BESTE ZERBITZUAK

3 hiriburu, 3 upategi eta 3 produktu: Euskal Sagardoa, Txakolina eta Arabar Errioxako ardoa! Lau egun hauetan zehar Euskadiko Jatorri Deituren atzean dagoena eta hiru lurraldeekin duten lotura ezagutzeko aukera izango duzu. Euskal Sagardoa Jatorri Deiturarekin hasita, Euskal lurraldeari lotutako milaka urteko edari honen sekretuak ezagutuko dituzu, bertako kultura eta gastronomiarekin batera. Sagastiak, baserri dolareak, elaborazio gunea eta upategiak bisitatuko dituzu. Eta noski, gure edari kuttuna aurkeztuko dizugu, guk geuk edaten dugun moduan: botilan eta txotxetik. ¡Txoootx! Deiadarra, gure sagardotegietako gonbidapena da eta etxekoek gidatuta bertako sagardo naturalak dastatuko dituzu, sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzen duzun bitartean. Sagardotegiko menu tradizionala ondoko hau da: bakailao tortilla, bakailao frijitua piperrekin, txuleta parrillan errea, gazta irasagarrarekin eta intxaurrekin. Sagardoa kupeletik zuzenean eta ogia. Bilbo eta bere ibaiko ibilbidea, Euskal lurraldearentzat hiriburu ezaguna. Bizkaiko hiriburu handia da eta baita bertako txakolinarena ere. Gasteiz, halaber, erkidegoko hiriburu izateaz gain bertako hiriburu berdea dugu. Arabar Errioxako ardoa eta lurraldea ezagutuz gerturatuko gara bertara.

Gure ostatuetako batean gosariarekin hiru gaueko ihesaldi %100 gastronomikoa proposatzen dugu. Hotela aukeratuta, txangoen txanda da.

1. EGUNA: Donostia - Sagardotegia: Gure gidak landa hoteleko harreran hartuko zaitu. Lehenik eta behin Donostia hiria bisitatuko dugu eta ondoren gure sagardotegi batera joango gara edari natural eta zahar hau egiteko prozesua sakon ezagutzeko. Botilako sagardoa eta upel ezberdinetako sagardoa dastatuko ditugu, sagardotegiko menu tradizionalarekin batera. Menuak honako hauek ditu: Bakailao tortila, bakailao frijitua, txuleta plantxan, gazta irasagarra eta intxaurrekin, ogia eta sagardoa. 

2. EGUNA: Gasteiz - Ardo Upategia: Hotelean elkartuko gara beste behin Arabako hiriburura, Gasteiz, bisitatzera joateko. Ondoren, Guardiako udalerriko upategi bat bisitatuko dugu, eta bertan mahastiak bisitatuko ditugu eta modu artisauan egindako ardoa dastatuko dugu.

3. EGUNA: Bilbo - Txakolindegia: Hirugarren txangoan lehenik Bilbo bisitatuko dugu eta ondoren Euskal Kostaldetik barrena joango gara familiako txakolindegi bat bisitatzeko, ardo zuri ezberdinen dastaketarekin eta bertako produktuetan oinarritutako hamaiketakoa.

  • Ordutegia: Urte guztian.
  • Ostatua: Astelehenetik igandera.
  • 3 txangoak: Egunero: 10:00-18:00.
  • Hizkuntzak: Euskera, gaztelera, ingelesa eta frantsesa.
  • Beste hizkuntza edo ordutegiak egin kontsulta info@sagardoa.eus

  • Sagardotegia aukeran (lekuaren arabera):
  • Aburuza
  • Iparragirre
  • Oiharte
  • Ola
  • Petritegi
  • Saizar
  • Ostatua edo sagardotegia aukeratzeak ez du bere erabilgarritasuna esan nahi. Asteburu pasa hau erostearekin, eskuragarritasuna bermatuta dago adierazitako aukeretako batean.

Erreserba egiteko momentuan 100% ordaindu beharko da.

Ordainketa egin ondoren, bonoa iritsiko zaizue zuen helbide elektronikora. Bono horrek frogagiri bezala balioko dizue elkargunean bertan erakusteko, paperean edo mugikorrean.

  • Ezeztapena doan erreserba eguna baino 72 ordu lehenago arte.
PRIBATUAN

  • Zerbitzu osagarriak: zerbitzu gehiagorako egin kontsulta: info@sagardoa.eus
  • Ordutegia eta elkargunea: bezeroaren beharren araberakoa.
  • Prezioa: pertsona kopurua eta aukeratutako zerbitzuen araberakoa.
  • Erreserbak: info@sagardoa.eus edo 943 336 811.
181

Fitxa teknikoa

Alojamiento
Si
Tipo de servicio
Garantizado

Specific References

Esperientzia erosi

19 Ez dago lekurik egun horretarako, jarri gurekin harremanetan.
19 Erreserba egun horietarako egiteko, jarri gurekin harremanetan.
Oiharte (Zerain)
Olivi 1948 (Usurbil)
Sagarlore (Astigarraga)
Hotel HK10 (Urnieta)
Tres Reyes (Donostia)

Erreserba doan ezezta daiteke, 72 ordu lehenagora arte.

Eguna

Aukerak

Pertsona

Helduak

Umeak (14-17)

Umeak (4-13)

Oharrak

NAN

Izena

Abizenak

E-maila

Telefonoa

Helbidea

Posta-kodea

Herrialdea

Guztira

0€

Erreserba doan ezezta daiteke, 72 ordu lehenagora arte.

Irakurri eta onartzen ditut erabilera baldintzak, ezeztatze eta aldaketa baldintzak eta pribatutasun politika.

Erreserba ezeztatu nahi duzu, seguru? Ordaindutako zenbateko osoa itzuliko zaizu zure kontura.