Euskal Sagardoa Gurutzeta

3,40 €

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.

Deskribapena

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g Sulfitoak izan ditzake
Gatza 0,2 g

Euskal Sagardoa J.D.

EUSKAL SAGARDOA J.D., %100 tokiko sagarra!

Sagardo natural kalitate handikoa, 100% bertako sagarrekin egina. Herriko sagarrekin egindako sagardoa da, lurrean sortutako barietateak erabiliz, milaka urtez hobetu eta zainduak izan direnak. Produktu autoktonoen erabileraz gain, Euskal Sagardoa jatorri-deituraren oinarria kalitatea da: ziurtagiria daramaten sagardo guztiek kontrol analitiko fisiko-kimiko eta organoleptiko zorrotzak gainditu behar dituzte.

Kalitate handiko sagardoa, 100% bertako sagarrekin egina; jatorriak eta jakintzak ematen duten segurtasunarekin. Etorkizuneko apustua sektorearentzat.

Sagardotegia Gurutzeta

Gurutzeta sagardotegiak egitasmo berri bati ekin dio, 4. belaunaldiari bere lan-jardueraren amaiera eta erretiroa hartzeko garaia badatorkiola aurreikusita. Horrela, erabaki du 2023ko txotx denboraldia Donostiako Alde Zaharreko Txuleta jatetxearen ardura daraman Ander Esarte sukaldari bikainaren eskuetan uztea. 

Gisa horretara, alde batetik, errelebo faltari egingo dio aurre eta, bestetik, Gurutzetak etorkizun oparoa izan dezan bermatuko du, tradizioari eutsiz, beti ere. Urte osoan, gainera; jatetxe gisa ere irekita jarraituko baitu.

Loading...