Theme Settings
18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
.
Euskadin Ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | - |
Gatza | 0,2 g |
200 urteko ibilbidea sagardo munduan eta kalitatezko sagardoa eskaintzen duen sagardotegi hau, 3 urtetan Gipuzkoako Diputazioko txapelduna izan da 2004-2006-2010. Donostiatik 10 minutura dago ingurune natural eta zoragarrian.
- Sagardo naturala leku fresko batean mantentzea gomendatzen da, 14-15ºC ingurutan. Tenperatura altuegiak edo baxuegiak direnean, sagardoak lehenago gal ditzake bere propietateak.
- Euskal sagardo naturala kontsumitzeko, hozkailuan hoztu eta kontsumitu baino 5 minutu lehenago ateratzea komeni da. Dastatzeko tenperatura aproposa 10-13ºC artean dago.
- Botila ireki eta sagardoa zerbitzatzeko botila batzuek duten isurtzeko kortxoa erabil dezakegu edo bestela enkantziadore tradizional bat erantsi.
- Zerbitzatu sagardoa edalontzitik 15 zentimetrora, eta kopa denean distantzia apur bat gutxiagotik. Sagardoa edalontzi fin eta luzean edo kopan kontsumitu dezakegu. Lehenengoak trago azkarragoaz gozatzen lagunduko digu, distantziatik zerbitzatuta produktua hautsi eta txinparta eskuratuko dugulako. Bigarrenean, produktuaren usainak gehiago antzemango ditugu eta distantzia txikiagoan zerbitzatuz gero, lasaiago edan dezakegu.
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.