Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

18 urte dituzu?

Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(

.

Sagar Krash - Limoia lata

1,40 €
BEZ barne

Sagar Krash - Limoia Euskal Sagardoa Jatorri Izendapenarekin (%95) Euskal Herrian hazitako sagarrekin eta fruta zukuarekin egindako edari freskagarria da.

Kopurua

ARTISAUA ETA BERTAKOA: Otaño familiaren belaunaldi berriak gure Astigarragako upategian egiten du sagardo hau, Euskal Herrian hazten diren sagar garratz, gozo eta mingotsen barietate onenak hautatu ondoren.

FRESKAGARRIA: Sagar Krash Lemon edari arin bat da, alkohol gutxiko, orekatua eta karbono eduki atsegina duena.

MOMENTUAK: Sagardo aproposa hamaiketakoa, afterwork edo "arratsalderako" momentuan partekatzeko.

KONTSUMOA:

  • Ez dauka glutenik.
  • Dieta beganorako egokia.
  • Bolumena %4,5
  • Kontsumitu hotza 5 ºC eta 7 ºC artean.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g Sulfitoak ditu
Gatza 0,2 g
EUSKAL SAGARDOA KONTSUMITZEKO GOMENDIOAK
  1. Sagardo naturala leku fresko batean mantentzea gomendatzen da, 14-15ºC ingurutan. Tenperatura altuegiak edo baxuegiak direnean, sagardoak lehenago gal ditzake bere propietateak.
  2. Euskal sagardo naturala kontsumitzeko, hozkailuan hoztu eta kontsumitu baino 5 minutu lehenago ateratzea komeni da. Dastatzeko tenperatura aproposa 10-13ºC artean dago.
  3. Botila ireki eta sagardoa zerbitzatzeko botila batzuek duten isurtzeko kortxoa erabil dezakegu edo bestela enkantziadore tradizional bat erantsi.
  4. Zerbitzatu sagardoa edalontzitik 15 zentimetrora, eta kopa denean distantzia apur bat gutxiagotik. Sagardoa edalontzi fin eta luzean edo kopan kontsumitu dezakegu. Lehenengoak trago azkarragoaz gozatzen lagunduko digu, distantziatik zerbitzatuta produktua hautsi eta txinparta eskuratuko dugulako. Bigarrenean, produktuaren usainak gehiago antzemango ditugu eta distantzia txikiagoan zerbitzatuz gero, lasaiago edan dezakegu.
ON EGIN!

Fitxa teknikoa

T_Producto
Sidra

Specific References

You might also like