Theme Settings

18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
.
La Petri Alkoholik gabeko sagardoa
Alkoholik gabeko La Petri topa egiteko sagardo da, gozoa eta alkoholik gabekoa, Otaño-Goikoetxea familiak Astigarragako Petritegi upategian ekoiztutakoa.
Ama-Lurrari egiten diogun omenaldia da sagardo hau, San Juan bezperan sagastian oinutsik ibiltzea bezala da, elkarren zaintzaren ospakizuna zor diogunari.
Alkoholik gabeko La Petri sagardo freskagarria da, gaztea, dibertigarria, konplexutasunik gabea, alkoholik gabekoa eta topa egiteko aproposa. Muztioa era tradizionalean ekoizten da, eta, horretarako, sagar gozo eta garratz desberdinak hautatzen dira. Hartzidura alkoholikoa tenperatura kontrolatuan egiten da, oinarrizko sagardoa lortuz eta ondoren iragazi, edulkoratu eta karbonatatzen da. Bukatzeko, alkohol-kentze prozesua burutzen da.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
Gatza | 0,2 g |
Bizi ezazu esperientzi gastronomiko paregabe bat XVI. mendeko dolare baserri batean! Petritegi, sagardogintzaren kultura bizirik mantenduz.