Theme Settings
18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
.
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, bertan milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehaztzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
Grasak | 0,0 g | |
Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
Proteinak | 0,0 g | - |
Gatza | 0,2 g |
Bizitza lasai eta jasangarriaren aldeko apustua egin duen familia dugu Aitor eta Iratxerena. Baserriaren lurretan sagastiak landatzea izan zen Aitorrek eman zuen lehen pausua, gurasoen bultzada eta laguntzarekin. Sagastiak jarri eta sagardo munduak tentatuta eman zuen bere lehen ekoizpena egiteko pausua. Ordutik hona bertako eta kalitatezko Euskal Sagardo Ekologikoa izan da etxe honen produktu izarra eta etorkizunerako apustua. Baserriko bizitza estimatzen duen bikote honek etxeko ateak zabalik ditu beren etxeko ohitura eta bizimodua gustu duenari erakusteko: sagastiak, dastatzea, elaborazio gunea. Slow life deritzon filosofia eta bakean murgiltzeko paradarik aproposena!
EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!
Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.