Gure zerbitzuak hobetzeko cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, webgunearen neurketa eta erabileraren analisia egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartuko duzu. Konfigurazioa aldatu edo informazio gehiago nahi baduzu, sakatu hemen. Onartu

Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Sagardo Aparduna Petritegi Extra Lehorra

10,00 €
BEZ barne

Sagardo natural apardun estra-lehorra, Otaño-Goikoetxea familiak Petritegi baserrian egina, metodo tradizionala edo champenoise erakoa erabilita, hau da. bigarren irakinaldia botilan emanda.

Sagardo natural bat hautatu eta tirajeaz botilaratu. Bertan método tradizionala baliatuz bigarren irakinaldia gertatzen da. Liga bidez edo errima eran ontzea, horizontalean, gutxienez 18 hilabetez. Sagardoa dekantatzea 4 bat astez, pupitreetan, eskuz eragina da. Lepo egin, eta amaierako kortxoa jarri.

Bizi ezazu esperientzi gastronomiko paregabe bat XVI. mendeko dolare baserri batean! Petritegi, sagardogintzaren kultura bizirik mantenduz.

93

Specific References