Sagardoa latan, noski baietz!
Euskal sagardoa latan, tendentzia berriak!
Geroz eta Euskal Sagardo gehiago ditugu latan eta badirudi etorkizunean are eta gehiago izango ditugula. Izan ere baditu latak bere abantailak veste ontziekiko: esportaziorako oso egokia da, neurri eta kopuru desberdinak izan ditzake eta behin sagardoa edanda, garraiatzeko erraza da ontzia. Sagardoaren bereizgarriak oso ondo gordetzen ditu eta diseinu desberdinak onartzen ditu. Beraz, animatu eta gozatu Euskal Sagardoa latan!
Isastegi Sagardotegiko, Zuaznabar baserriko (Altzo), Iriarte baserriko (Gaztelu), eta Monteskuaundi baserriko (Tolosa) sagarrez egina. Sudurrean fruta zuri usainekoa eta ahoan orekatua. Mozoloa, Goikoetxe, Urtebihaundi, Moko, Errezilla dira sagar mota nagusiak. + Info/Erosi
Oiharte Sagardotegiko sagarrez egina nagusiki eta Idiazabalgo (Goenekoa), Mutiloako (Murgiaran baserria, Odio baserria…), Segurako (Aizkoeta baserria), Zegamako (Mendalde baserria) sagarra ere baduena. Orokorrean sagardo edan-erreza, txinparta askokoa eta Errezil sagarrak ematen dion azidotasun puntua duena. + Info/Erosi
Oiharte Euskal Sagardoz egindako sagardo lupulatua, ondo uztartua daukana. Sagardoaren lurrinaz gain, lupuloaren lore usainak ditu eta ahoan azidotasun berezi bat. +Info/Erosi
Petritegi Sagardotegiko sagarrez egina eta Astigarraga (Minegi eta Telleri baserriak), Askizu-Getaria(Agote baserria) eta Alkiza eta Oiartzungo sagarra ere badu. Fruta usain freskoa eta ahoan ahaltsua eta luzea. Sagar mota nagusiak: Txalaka, Gezamiña, Goikoetxe, Urtebitxiki, Mozolua. Etxean bereizitako Urtebi Haundi legamiz irakindako sagardoa. +Info/Erosi
PETRITEGI “SAGAR KRASH LIMOIA”
Euskal Sagardorako ekoiztutako sagarrez egina eta sagardoa eta limoi ura ere baduena. Freskarria, gozo puntu bat baduena eta limoiak ematen dion izaera berezikoa. +Info/Erosi
PETRITEGI “SAGAR KRASH SAGARRA”
Euskal Sagardorako ekoiztutako sagarrez egina eta sagar muztioa ere baduena. Sagardoaz gain, muztioa izateak, izaera oso berezia ematen dio produktuari. +Info/Erosi
SAIZAR “RED BAY” EUSKAL SAGARDOA
Saizar Sagardotegiko eta Usurbil inguruko baserrietako sagarrez egina. Lore eta fruta usaina duena eta ahoan mamitsua eta luzea. Sagar mota nagusiak: Saltxipi, Moko, Urtebi Txiki, Goikoetxe, Urtebi Haundi, Txalaka eta Gezamina. +Info/Erosi
Zabaloenea baserriko (Hernani), Etxezuri baserriko (Olaberria) eta Igeralde nekazaletxeko (Hondarribia) sagarrez egina. Sagar fresko lurrina duena eta ahoan gorputza eta izaera duena. Sagar mota nagusiak: Txalaka, Urtebi Txiki, Urtebi Haundi, Moko, Goikoetxe, Mozolua. +Info/Erosi
Gustokoen dituzun sagardoak erosi ditzakezu gure online dendan: EUSKAL SAGARDOEN ONLINE DENDA
Comentarios
Deje su comentario