18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(

Ola Euskal Sagardoa Ekologikoa
%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardo naturala.
Deskribapena
Sagastia: Ola Sagardotegiko sagasti ekologikoa
Sagar barietateak: Moko, Patzolua, Txalaka, Gezamiña, Urtebi Txiki, Urtebi Haundi, besteak beste
Dastatze-oharrak:
- Ikusmena: kolore hori bizia, uhertasun natural arinarekin (iragazi gabeko produktua).
- Usaimena: batez besteko intentsitatea, fruta freskoak, zitrikoak, nota espeziatuak nagusi direla.
- Dastamena: freskagarria, azidotasunaren, gozotasunaren eta mingotsaren artean orekatua. Amaiera luzea, fruta helduak gogoan.
Uztartzea: Haragi gorriak, arrain urdinak, gaztak eta baita kontsumo hutserako aproposa ere, aperitibo edo edari natural gisa.
Kontsumitzeko gomendioa: 10-12 ºC. Kontserbazio oharra: ireki eta egun berean edatea
Alkohol graduazioa: 6º
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
| Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
| Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
| Grasak | 0,0 g | |
| Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
| Proteinak | 0,0 g | - |
| Gatza | 0,2 g | |
Euskal Sagardoa J.D.
EUSKAL SAGARDOA J.D., %100 tokiko sagarra!
Sagardo natural kalitate handikoa, 100% bertako sagarrekin egina. Herriko sagarrekin egindako sagardoa da, lurrean sortutako barietateak erabiliz, milaka urtez hobetu eta zainduak izan direnak. Produktu autoktonoen erabileraz gain, Euskal Sagardoa jatorri-deituraren oinarria kalitatea da: ziurtagiria daramaten sagardo guztiek kontrol analitiko fisiko-kimiko eta organoleptiko zorrotzak gainditu behar dituzte.
Kalitate handiko sagardoa, 100% bertako sagarrekin egina; jatorriak eta jakintzak ematen duten segurtasunarekin. Etorkizuneko apustua sektorearentzat.
Ola Sagardotegia
Garai bateko XIII. mendeko Euskal Herriko zaharrenetakoa den burdinola berritu eta sagardotegi izateko egokitua. Hondarribitik 5 km-ra eta Hendaiako hondartzatik 4 km-ra dagoen sagardotegi hau Aiako Parke Naturalean dago kokatua. Horretaz gain zenbait ondare historiko kultural baliotsu ikusteko aukera ematen du; erromatar garaiko meategiak eta XVII. mendeko labeak



