18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
- New

Hiruko Euskal Sagardoa JD
Ola Sagardotegiko sagasti ekologikoa
Deskribapena
Sagastia: Ola Sagardotegiko sagasti ekologikoa
Sagar barietateak: Urtebi Txiki 50%, Patzolua 20%, Mozoloa 30%
Dastatze-oharrak:
• Ikusmena: Tonu hori herdoilduko sagardoa, uhertasun natural arinarekin (iragazi gabeko produktua).
• Usaimena: Usain bizi eta konplexua, sagar helduaren notekin, ukitu garratzekin, espezia sotilekin eta dastatzera gonbidatzen duen hondo gozoarekin.
• Dastamena: Mingostasun leun eta iraunkorra, astringentzia markatua, gorputza ematen duten taninoak, eta amaiera lehorra utzi eta orekatzen duen ukitu gozoa.
Uztartzea: Gazta onduekin, haragi koipetsuekin eta postre ez oso gozoekin, hala nola sagar-tartarekin edo fruitu lehorrekin. Zapore konplexuko aperitiboetarako aproposa, hala nola oliba marinatuak, pateak edo hestebeteak.
Kontsumitzeko gomendioa: 10-12 ºC. Kontserbazio oharra: ireki eta egun berean edatea
Alkohol graduazioa: 6º
Ola Sagardotegia
Garai bateko XIII. mendeko Euskal Herriko zaharrenetakoa den burdinola berritu eta sagardotegi izateko egokitua. Hondarribitik 5 km-ra eta Hendaiako hondartzatik 4 km-ra dagoen sagardotegi hau Aiako Parke Naturalean dago kokatua. Horretaz gain zenbait ondare historiko kultural baliotsu ikusteko aukera ematen du; erromatar garaiko meategiak eta XVII. mendeko labeak



