18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(

Trebiñu Sagardo Naturala
Sagardo sagarren muztio naturalaren hartziduratik lortutako edaria.
Deskribapena
CO2, azukre eta urik gehitu gabeko sagardo naturala, sagardo naturalaren legedi zehatzak agintzen duen moduan. Sagar nahasketa egokia eta etxearen esperientziaz baliatuz egindako sagardo naturala.
Nutrizio-informazioa eta alergenoak:
| Batazbesteko baloreak 100 g - ko | Alergenoak | |
| Balio energetikoa | 50 kcal/209 KJ | - |
| Grasak | 0,0 g | |
| Karbohidratoak | 6,0 g | Sulfitoak |
| Proteinak | 0,0 g | Sulfitoak ditu |
| Gatza | 0,2 g | |
Euskal Sagardoa J.D.
EUSKAL SAGARDOA J.D., %100 tokiko sagarra!
Sagardo natural kalitate handikoa, 100% bertako sagarrekin egina. Herriko sagarrekin egindako sagardoa da, lurrean sortutako barietateak erabiliz, milaka urtez hobetu eta zainduak izan direnak. Produktu autoktonoen erabileraz gain, Euskal Sagardoa jatorri-deituraren oinarria kalitatea da: ziurtagiria daramaten sagardo guztiek kontrol analitiko fisiko-kimiko eta organoleptiko zorrotzak gainditu behar dituzte.
Kalitate handiko sagardoa, 100% bertako sagarrekin egina; jatorriak eta jakintzak ematen duten segurtasunarekin. Etorkizuneko apustua sektorearentzat.
Sagardotegia Trebiñu
Gure sagardotegia Askartzan dago, Trebiñu Konterriko herri txiki batean. Hor hasi ginen duela 14 urte gure lehen sagarrondoak landatzen eta sagardoa egiten. Gaur egun, 2.500 sagarrondok osatzen dute gure sagasti zabala, eta hortik ateratzen dugu Trebiñu izeneko sagardoa egiteko lehengaia.
Zatoz eta murgildu sagardo naturalez zipriztindutako giro euskaldun batean!


