Theme Settings

18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
.
Aburuza Sagardo Aparduna
Sagardo Natural Aparduna, metodo antzestrala jarraituz egina.
Apardunen kategoriako irabazlea XXIV. Gipuzkoako Foru Aldundiaren 2025eko sagardo txapelketan.
Prozesu natural horrek ez du azukrea edo bestelako legamia gehitzerik behar aparra hartzeko, profil fruitutsua, eta karboniko fina eta dotorea ditu ezaugarri nagusi.
Naturala: Elaborazio metodo zaharrenetako bat da, frutaren benetakotasuna errespetatzeko gutxieneko esku-hartzean oinarritua.
Gehigarririk gabea: Ez da azukre edo legamiarik gehitzen aparra sortzeko; dena sagarretik dator.
Burbuila finagoa: Gas karbonikoaren presioa beste metodo batzuena baino txikiagoa izaten da, eta hori burbuila dotoreago eta delikatuago batean suertatzen da.
Profil fruitutsu eta zuzena: Ontze luzea ez duenez, beste apardun batzuk baino freskoagoa eta afrutatuagoa izaten da.
Bere sagastiz inguratuta, ingurune ikusgarriak dituen baserri ingurune betean dago kokatua Aburuza Sagardotegia, Belkoain mendiaren magalean.