18 urte dituzu?
Gutxienez 18 urte behar dituzu webgune hau ikusteko :(
- New
Sagarola Euskal Sagardo Ekologikoa (bag in box formatua)
Ola Sagardotegiko sagasti ekologikoa
Deskribapena
Sagastia: Ola Sagardotegiko sagasti ekologikoa
Sagar barietateak: Moko, Patzolua, Txalaka, Gezamiña, Urtebi Txiki, Urtebi Haundi, besteak beste
Dastatze-oharrak:
• Ikusmena: kolore hori bizia, uhertasun natural arinarekin (iragazi gabeko produktua).
• Usaimena: batez besteko intentsitatea, fruta freskoak, zitrikoak, nota espeziatuak nagusi direla.
• Dastamena: freskagarria, azidotasunaren, gozotasunaren eta mingotsaren artean orekatua. Amaiera luzea, fruta helduak gogoan.
Uztartzea: Haragi gorriak, arrain urdinak, gaztak eta baita kontsumo hutserako aproposa ere, aperitibo edo edari natural gisa.
Kontsumitzeko gomendioa: 10-12 ºC. Kontserbazio oharra: Hotzean 3 aste arte (10-12 ° C)
Ireki gabeko bizitza: 12 hilabete
Alkohol graduazioa: 6º
Ola Sagardotegia
Garai bateko XIII. mendeko Euskal Herriko zaharrenetakoa den burdinola berritu eta sagardotegi izateko egokitua. Hondarribitik 5 km-ra eta Hendaiako hondartzatik 4 km-ra dagoen sagardotegi hau Aiako Parke Naturalean dago kokatua. Horretaz gain zenbait ondare historiko kultural baliotsu ikusteko aukera ematen du; erromatar garaiko meategiak eta XVII. mendeko labeak






