Kostako giroa Tolosara hurbiltzear da, landako eremua izateari utzi gabe. Nola lortu daitekeen hori? Bisiguaren Festa eta Sagardoaren Festa asteburu...
Sagardoa, marinelen edaria, Pasaiako Itsas Festibalean izango da
Maiatzaren 17,18, 19 eta 20an Itsas Festibala izango da Pasaian. Ehundik gora itsasontzi...
Bizitza osoa hiri berean esnatzen daramazunean zure aurrean ezer berririk pausatzen ez dela iruditzen zaizu. Baina bizitza osoa hiri berean ematen duzunean,...
Plazera da jatea. Gosaria, hamaiketakoa, bazkaria, askaria, afaria... Produktu bakoitza dagokion orduan. Baina, bai, plazera da jatea. Jaten egiazki gozatzen...
Euskal Sagardoa tradizio handiko produktu naturala da. Gure baserri tolareetan ekoizten zen orain dela 500 urte, eta orain gure sagardotegietan egiten da...
Guztira 13,2 milioi litro sagardo egin dira Euskal Herrian 2017ko uztan eta horretarako % 85 inguru izan da bertako sagarra eta % 15 inguru ekarri da...