Txotx garaia oihartzun eta arrakasta handiko ohitura da Euskal Herriko sagardotegietan, eta jendeak irrikaz itxoiten du urte sasoi honen hasiera. Herrialde...
Guztira 11,78 milioi litro sagardo egin da Euskal Herrian 2018ko uztan.
Apurua kontzeptuari ohore eginez, Donostiako Sagardo Apuruan 2018 Uzta Berria...
V. Sagardo Apurua inauguratu da gaur Donostiako Boulevardean Sagardoa Route, Gipuzkoako sagardogileen eskutik, hainbat ordezkari eta eragileen elkarlanarekin...
Sagardo Apurua, Garai bateko sagardotegi bat egin da Boulevardean, orduko Donostiako sagardotegi eta baserrien itxura eta giroa biltzen dituena. Donostia...
Udazkena, sagarra bildu eta sagardoa egiteko urtaroa!
Gure sagardotegiak sagarra bildu eta sagardoa egiteko garaian daude. Udazkenaren garrantzia bistara...
Euskal Herriko IV. Sagardo Txapelketa Herrikoiaren final handia Usurbilen
Afaltzera gerturatuko diren herritarren artean erabakiko da zein izango den...