Gure zerbitzuak hobetzeko cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, webgunearen neurketa eta erabileraren analisia egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartuko duzu. Konfigurazioa aldatu edo informazio gehiago nahi baduzu, sakatu hemen.
Onartu
Bizitza osoa hiri berean esnatzen daramazunean zure aurrean ezer berririk pausatzen ez dela iruditzen zaizu. Baina bizitza osoa hiri berean ematen duzunean,...
Plazera da jatea. Gosaria, hamaiketakoa, bazkaria, askaria, afaria... Produktu bakoitza dagokion orduan. Baina, bai, plazera da jatea. Jaten egiazki gozatzen...
Euskal Sagardoa tradizio handiko produktu naturala da. Gure baserri tolareetan ekoizten zen orain dela 500 urte, eta orain gure sagardotegietan egiten da...
Guztira 13,2 milioi litro sagardo egin dira Euskal Herrian 2017ko uztan eta horretarako % 85 inguru izan da bertako sagarra eta % 15 inguru ekarri da...