Gure zerbitzuak hobetzeko cookie propioak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, webgunearen neurketa eta erabileraren analisia egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, hauen erabilera onartuko duzu. Konfigurazioa aldatu edo informazio gehiago nahi baduzu, sakatu hemen. Onartu

Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

GASTRO EGONALDI - 5 gau

Helduak: 984€
Umeak (14-17): 650€
Umeak (4-13): 280€
BARNE
  • Alojamendua eta gosaria 5 gauetarako
  • Donostian bisita eta pintxoen ibilbidea
  • Euskal baserri eta gaztandegi batetara bisita
  • Sagardotegi batean bisita, dastatzea eta menua
  • Euskal Kostaldera txangoa eta txakolindegian bisita
  • Iparraldera txangoa herri ezberdinak ezagutuz
  • Garraio eta gida zerbitzua

Iraupena

  • 6 egun + 5 gau
  • 6 irteera gida eta garraio zerbitzuarekin

OSTATUA ETA SAGARDOTEGIA:

  • Ikusi aukerak EZAUGARRIAK atalean

ESPERIENTZIA

EZAUGARRIAK

BALDINTZAK

BESTE ZERBITZUAK

Sei egun hauetan zehar Euskal Herriko gastronomian eta kulturan murgilduko zara. Euskal Sagardoa Jatorri Deiturarekin hasita, Euskal lurraldeari lotutako milaka urteko edari honen sekretuak ezagutuko dituzu, bertako kultura eta gastronomiarekin batera. Sagastiak, baserri dolareak, elaborazio gunea eta upategiak bisitatuko dituzu. Eta noski, gure edari kuttuna aurkeztuko dizugu, guk geuk edaten dugun moduan: botilan eta txotxetik. ¡Txoootx! Deiadarra, gure sagardotegietako gonbidapena da eta etxekoek gidatuta bertako sagardo naturalak dastatuko dituzu, sagardotegiko menu tradizionalaz gozatzen duzun bitartean. Sagardotegiko menu tradizionala ondoko hau da: bakailao tortilla, bakailao frijitua piperrekin, txuleta parrillan errea, gazta irasagarrarekin eta intxaurrekin. Sagardoa kupeletik zuzenean eta ogia. Sagardotegiko esperientzia izango da bidaiaren ekintza nagusia. Zorionez, beste hainbat urrezko produktu eta baliabide ere baditugu gure lurraldeetan eta gure mendi ertzetan. Utzi gure esku, ez zara hauek ezagutu eta gozatu gabe joango guretik!

Bost gaueko irteera bat proposatzen dugu gosariarekin, Euskal Herria bere kulturatik, naturatik eta gastronomiatik sakonki ezagutzeko. Hotela aukeratuta, txangoen txanda da.

1. EGUNA: Donostia - Alde Zaharra eta Pintxoen Ibilaldia: Donostiara bisita gidatua egingo dugu, hiriko leku esanguratsuenak ezagutzeko. Ondoren, hamaiketako txiki bat egingo dugu "pintxo" eta Euskadiko ardoen dastaketarekin.

2. EGUNA: Donostiako Barrualdea - Baserria eta Gaztandegia: Gure gidak zure hotelaren sarreran edo Donostiako Bengoetxea kalean, 2. zenbakian jasoko du. Igartubeiti upeltegia (XVI. mendea) eta gaztandegia bisitatuko ditugu, non Idiazabal D.O.

3. EGUNA: Bisita, dastaketa eta bazkaria Euskal Sagardotegian: Gure sagardotegi batera joango gara edari natural eta zahar hau egiteko prozesua sakonki ezagutzeko. Botilako sagardoa eta upel ezberdinetako sagardoa dastatuko ditugu, sagardotegiko menu tradizionalarekin batera. Menuak honako hauek ditu: Bakailao tortila, bakailao frijitua, txuleta plantxan, gazta irasagarra eta intxaurrekin, ogia eta sagardoa.

4. EGUNA: Euskal Kosta - Txakolindegia: Zumaiako Flysch-a eta Getariako udalerria bisitatuko ditugu eta ondoren gure txakolindegi batera joango gara, non ardo zuri desberdinak dastatuko ditugu bertako produktuetan eta Kantauri itsasoko produktuetan oinarritutako aperitibo batekin.

5. EGUNA: Iparraldea Hondarrabirekin: Frantziako Miarritzeko eta Donibane Loitzuneko udalerri euskaldunak bisitatuko ditugu, ondoren muga zeharkatzeko eta mokaua Hondarriabian egiteko.

  • Ordutegia: Urte guztian.
  • Ostatua: Astelehenetik igandera.
  • Las 5 exkurtsioak: Astelehenetik igandera:
  • 1. eguna: 11:00-14:00 / 2. eguna: 10:00-14:00 / 3. eguna: 12:00 - 16:00 / 4 eta 5. egunak: 9:00-16:00.
  • Beste hizkuntza edo ordutegiak egin kontsulta info@sagardoa.eus

  • Sagardotegia aukeran (lekuaren arabera):
  • Aburuza
  • Iparragirre
  • Oiharte
  • Ola
  • Petritegi
  • Saizar
  • Ostatua edo sagardotegia aukeratzeak ez du bere erabilgarritasuna esan nahi. Asteburu pasa hau erostearekin, eskuragarritasuna bermatuta dago adierazitako aukeretako batean.

Erreserba egiteko momentuan 100% ordaindu beharko da.

Ordainketa egin ondoren, bonoa iritsiko zaizue zuen helbide elektronikora. Bono horrek frogagiri bezala balioko dizue elkargunean bertan erakusteko, paperean edo mugikorrean.

  • Ezeztapena doan erreserba eguna baino 72 ordu lehenago arte.
PRIBATUAN

  • Zerbitzu osagarriak: zerbitzu gehiagorako egin kontsulta: info@sagardoa.eus
  • Ordutegia eta elkargunea: bezeroaren beharren araberakoa.
  • Prezioa: pertsona kopurua eta aukeratutako zerbitzuen araberakoa.
  • Erreserbak: info@sagardoa.eus edo 943 336 811.
182

Fitxa teknikoa

Alojamiento
Si
Tipo de servicio
Garantizado

Specific References

Esperientzia erosi

19 Ez dago lekurik egun horretarako, jarri gurekin harremanetan.
19 Erreserba egun horietarako egiteko, jarri gurekin harremanetan.
Oiharte (Zerain)
Olivi 1948 (Usurbil)
Sagarlore (Astigarraga)
Hotel HK10 (Urnieta)
Tres Reyes (Donostia)

Erreserba doan ezezta daiteke, 72 ordu lehenagora arte.

Eguna

Aukerak

Pertsona

Helduak

Umeak (14-17)

Umeak (4-13)

Oharrak

NAN

Izena

Abizenak

E-maila

Telefonoa

Helbidea

Posta-kodea

Herrialdea

Guztira

0€

Erreserba doan ezezta daiteke, 72 ordu lehenagora arte.

Irakurri eta onartzen ditut erabilera baldintzak, ezeztatze eta aldaketa baldintzak eta pribatutasun politika.

Erreserba ezeztatu nahi duzu, seguru? Ordaindutako zenbateko osoa itzuliko zaizu zure kontura.

SAGARDOA ROUTE

Bulegoko ordutegia: Astelehenetik ostiralera 9:00etatik 17:00etara.

Telefono arretaren ordutegia: Astelehenetik igandera 9:00etatik 17:00etara.